7 Ağustos 2008 Perşembe

KURUÇEŞME BALIKÇISI


Bir Balıkçıdan Ne Beklenir? Kalite ve Uygun Fiyat!



Pazar günü ailemle birlikte yeni işimi kutlamak üzere Kuruçeşme'de ki Kuruçeşme Balıkçısı'ndaydık. Çok keyifli bir mekanda çok keyifli saatler geçirdik. Mekanın sahibi Musa Bey bizlerle özel olarak ilgilendi. Uzun zamandır yediğim en güzel kalamar tavayı ve karades güveci yedim. Ustanın ellerine sağlık.

Mekan boğaz manzarasına ve Kuruçeşme Parkı'nın yeşiline hakim bir güzelliğe sahip. Kuruçeşme Migros'un iki üç mekan ilerisinde üç katlı hem kapalı alan hemde terası olan bir yer. Sunum ve lezzet harikaydı. Her şey çok taze ve lezzetliydi. Gece'nin sonuna geldiğimizde gecenin davet edeni olarak hesabı istediğimde gerçekten çok şaşırdım. Beklediğim hesabın çok altında bir hesapla karşılaştım. Unutmadan giderseniz volkanik adında ki çikolatalı ve yanında dondurmayla gelen nefis tatlılarına yer ayırmayı unutmayın:)


Mekanın sunduğu bir imkanda 30-35 kişilik özel yemekler için orta katını size ayırıp müzik imkanını da sunabiliyor olmaları. Mekanın sahibi Musa Bey, bize hizmet eden Yücel Bey ve Fahri Bey'e çok teşekkürler.

Hiç yorum yok: