16 Ekim 2008 Perşembe

California ve Hooters Kızları

"Büyük göğüslü kızların hizmet ettiği restorantta garson olarak erkek yer almamakta. "

Amerika seyahatimiz boyunca aklımızda kalan restoranların başında gelen Hooters Amerikan mutfağının güzel öreneklerinden biri. Ayrıca Hooters kızlarıyla meşhur bir restorant olma özelliği taşıyor.

Büyük göğüslü kızların hizmet ettiği restorantta garson olarak erkek yer almamakta. Çok pozitif ve neşeli olan kızlar güzellikleri ve dostça davranışlarıyla yemek keyfinize keyif katıyorlar.
İçeri girdiğiniz andan itibaren güler yüzle karşılanıyorsunuz. Hoş bir bayan size oturmanız gereken masayı gösteriyor ve sadece sizin masanıza özel güzel garson yani Hooters kızı size hizmet etmeye başlıyor. Masaya gelen garson önce kendini tanıtıyor ve masada yer alan havlu peçeteye ismini yazarak kendini tanıştırıyor. Sonra masanıza oturuyor ve yemek tercihinizle ilgili sorduğunuz tüm sorulara sıkılmadan cevap verip sizinle sohbet ediyor ve kendini size tanıtıyor. Siparişler bir ip üzerinde kayarak mutfağa gidiyor ve sonrasında aynı güler yüzlü garson kızımız yemekleri getiriyor. Restoranttan çıkana kadar size bir ev sahibi sıcaklığı ile davranan Hooters kızı siz restoranttan çıkarken ödediğiniz faturanın üzerinede ismini yazıp şekiller çizerek size hatıra kalması için faturanızı veriyor.

Yemeklere gelince bir harika. Özellikle küçük hamburgerler ve kemiksiz kanatlar bir harikaydı. Tabi chicken stickler de müthişti. Ayrıca mozeralla peynirinden yapılmış chesse sticklerde öyle.
Hooters da ayrıca bir çok LCD Tv var ki bu da maç tutkunları için. Mekan maç seyretmeyi seven kişilere çok güzel bir ortam hazırlamış oturduğunuz her yerden maçı izleyebiliyorsunuz. Biranızı keyifle yudumlayıp yemeğinizi yiyebileceğiniz ve güzel kızların etrafınızada pervane olduğu Hooters'ın birde yıllık Hooters kızı seçimleri var. Her yıl güzellik yarışması gibi yapılan seçimlere ilgi de fazlasıyla iyi.
Son olarak restorantın çışında bir store var. Eğer isterseniz burdan hatıra olarak mug, t-shirt, poster ve benzeri hediyelik eşyada satın alabiliyorsunuz.

13 Ekim 2008 Pazartesi

En yaratıcı 50 Reklam

https://www.chip.com.tr/galeri/En-yaratici-reklamlar_399_50.html

Benim favorilerim 2,4,9,12,16,29,31,33,40,44,49 oldu. İçlerinde çok komik ve daha önce mailla bir çok kez bana gelmişleri de var ama hepsini bir arada ve yenilerle birlikte yukarıdaki linkte buldum. Özellikle Volvo nun Azrailli reklamı gerçekten yaratıcı ama bence marka açısından enteresan bir imaj yaratmış olmalı:)

www.gift4biz.com 1. ayını doldurdu! İlk promosyon!


"İlk promosyon “tavsiye et” kampanyası olacak, sisteme 1 ay içerisinde en çok arkadaş tavsiyesi ile destek veren üyemiz 1 adet Newyork uçak bileti, havaalanında limuzin ile karşılama ve özel bir akşam yemeği kazanacak."


Bundan bir ay önce 12 Eylül tarihinde başlayan projenin 1. ayını tamamladık. Bir ay boyunca sitemiz günlük ortalama olarak 298 kişi tarafından ziyaret edildi. Toplamda 8940 kişi sitemizi ziyaret etti ve sayfa görüntülenme oranımız 28.600'u buldu.


Bugüne kadar 2276 kişi üyelik başvurusunda bulundu ama bu üyelerden sadece 790 kişi üyelik kriterlerine uygun bulunarak üyeliğe kabul edildi.


Üyelerimiz arasında pek çok büyük şirketin çalışanları, gazeteciler, reklam editörleri bulunmaktadır...Tüm üyelerimizin cep telefonları, e-mail adresleri ve posta adresleri güvenli ortamda saklanmakta ve kendileri ile düzenli iletişim kurulmakta.


Bu ilgiyi gördüğümüz için bizde G4B ekibi olarak bir karar aldık. Ve ilk promoyonumuzu belirledik.


İlk promosyon “tavsiye et” kampanyası olacak, sisteme 1 ay içerisinde en çok arkadaş tavsiyesi ile destek veren üyemiz 1 adet Newyork uçak bileti, havaalanında limuzin ile karşılama ve özel bir akşam yemeği kazanacak. Kasım ayı başında devreye sokmayı planladığımız bu promosyon ile hem üyelerimize teşekkür etmeyi hemde bugüne kadar verilmemiş güzel bir hediyeyi üyelerimizle paylaşmayı planlamaktayız.




13 Eylül'ü 36 saat yaşamak...


Evet 13 Eylül 2008 benim hayatımda 36 saat yaşanmış bir gündür. Gece olmadan gündüze uçmak çok güzeldi. Amerika seyahatimizin başlangıcı olan 13 Eylül'ü 36 saat yaşadık.


San Diego ve İstanbul arasında ki 10 saatlik fark sayesinde 36 saat yaşadığımız gün güzeldi. yaklaşık 16 saatlik uçuş serüvenimiz İstanbulda başladı ve Roma ile devam etti. Roma'dan sonra Atlanta ve sonrasında San Diego.


İstanbuldan uçağa bindiğimizde 13 Eylül sabah 6'yı yaşıyorduk. San Diegoya ayak bastığımızda 13 Eylül akşam 6'yı yaşıyorduk. Gündüze uçmak ve gündüzü yaşamak. Güzel bir deneyim oldu bizim için.