16 Ekim 2008 Perşembe

California ve Hooters Kızları

"Büyük göğüslü kızların hizmet ettiği restorantta garson olarak erkek yer almamakta. "

Amerika seyahatimiz boyunca aklımızda kalan restoranların başında gelen Hooters Amerikan mutfağının güzel öreneklerinden biri. Ayrıca Hooters kızlarıyla meşhur bir restorant olma özelliği taşıyor.

Büyük göğüslü kızların hizmet ettiği restorantta garson olarak erkek yer almamakta. Çok pozitif ve neşeli olan kızlar güzellikleri ve dostça davranışlarıyla yemek keyfinize keyif katıyorlar.
İçeri girdiğiniz andan itibaren güler yüzle karşılanıyorsunuz. Hoş bir bayan size oturmanız gereken masayı gösteriyor ve sadece sizin masanıza özel güzel garson yani Hooters kızı size hizmet etmeye başlıyor. Masaya gelen garson önce kendini tanıtıyor ve masada yer alan havlu peçeteye ismini yazarak kendini tanıştırıyor. Sonra masanıza oturuyor ve yemek tercihinizle ilgili sorduğunuz tüm sorulara sıkılmadan cevap verip sizinle sohbet ediyor ve kendini size tanıtıyor. Siparişler bir ip üzerinde kayarak mutfağa gidiyor ve sonrasında aynı güler yüzlü garson kızımız yemekleri getiriyor. Restoranttan çıkana kadar size bir ev sahibi sıcaklığı ile davranan Hooters kızı siz restoranttan çıkarken ödediğiniz faturanın üzerinede ismini yazıp şekiller çizerek size hatıra kalması için faturanızı veriyor.

Yemeklere gelince bir harika. Özellikle küçük hamburgerler ve kemiksiz kanatlar bir harikaydı. Tabi chicken stickler de müthişti. Ayrıca mozeralla peynirinden yapılmış chesse sticklerde öyle.
Hooters da ayrıca bir çok LCD Tv var ki bu da maç tutkunları için. Mekan maç seyretmeyi seven kişilere çok güzel bir ortam hazırlamış oturduğunuz her yerden maçı izleyebiliyorsunuz. Biranızı keyifle yudumlayıp yemeğinizi yiyebileceğiniz ve güzel kızların etrafınızada pervane olduğu Hooters'ın birde yıllık Hooters kızı seçimleri var. Her yıl güzellik yarışması gibi yapılan seçimlere ilgi de fazlasıyla iyi.
Son olarak restorantın çışında bir store var. Eğer isterseniz burdan hatıra olarak mug, t-shirt, poster ve benzeri hediyelik eşyada satın alabiliyorsunuz.

Hiç yorum yok: