13 Ekim 2008 Pazartesi

www.gift4biz.com 1. ayını doldurdu! İlk promosyon!


"İlk promosyon “tavsiye et” kampanyası olacak, sisteme 1 ay içerisinde en çok arkadaş tavsiyesi ile destek veren üyemiz 1 adet Newyork uçak bileti, havaalanında limuzin ile karşılama ve özel bir akşam yemeği kazanacak."


Bundan bir ay önce 12 Eylül tarihinde başlayan projenin 1. ayını tamamladık. Bir ay boyunca sitemiz günlük ortalama olarak 298 kişi tarafından ziyaret edildi. Toplamda 8940 kişi sitemizi ziyaret etti ve sayfa görüntülenme oranımız 28.600'u buldu.


Bugüne kadar 2276 kişi üyelik başvurusunda bulundu ama bu üyelerden sadece 790 kişi üyelik kriterlerine uygun bulunarak üyeliğe kabul edildi.


Üyelerimiz arasında pek çok büyük şirketin çalışanları, gazeteciler, reklam editörleri bulunmaktadır...Tüm üyelerimizin cep telefonları, e-mail adresleri ve posta adresleri güvenli ortamda saklanmakta ve kendileri ile düzenli iletişim kurulmakta.


Bu ilgiyi gördüğümüz için bizde G4B ekibi olarak bir karar aldık. Ve ilk promoyonumuzu belirledik.


İlk promosyon “tavsiye et” kampanyası olacak, sisteme 1 ay içerisinde en çok arkadaş tavsiyesi ile destek veren üyemiz 1 adet Newyork uçak bileti, havaalanında limuzin ile karşılama ve özel bir akşam yemeği kazanacak. Kasım ayı başında devreye sokmayı planladığımız bu promosyon ile hem üyelerimize teşekkür etmeyi hemde bugüne kadar verilmemiş güzel bir hediyeyi üyelerimizle paylaşmayı planlamaktayız.




Hiç yorum yok: