14 Kasım 2008 Cuma

Gift4Biz.com Plazalara Hediye Yağdırıyor!



“Bir plaza çalışanıysanız ve yıl boyunca isminize özel hediyeler almak istiyorsanız” diyerek 12 Eylül 2008 tarihinde yayın hayatına başlayan http://www.gift4biz.com/ üye sayısını artırarak ve marka ağına Türkiye’nin önde gelen markalarını katarak yoluna devam ediyor.

Plaza çalışanlarının, çalıştıkları plazanın adını belirterek, şirket e-mailleri ile üye oldukları Gift4Biz, üyelik başvuruları onaylanmış plaza çalışanlarına gönderdiği ve içinde birçok markanın ürünleri bulunan seçkin G4B hediye paketleri ile ilk özel hedef kitle odaklı pazarlama mecrası olma özelliğini taşıyor.

Sistemin şu an için sadece İstanbul’daki plaza çalışanlarına yönelik olduğunu belirten Gift4Biz Ekibi, ilerleyen zamanlarda üye ağının Ankara ve İzmir başta olmak üzere diğer büyük illere de açılacağını belirtiyorlar.

Gift4Biz Sürprizleri Bitmiyor!
Bir plaza çalışanıysanız, şirket e-mail adresinizle üye olmanızın hemen ardından Gift4Biz hediyeler dünyasına adım atıyorsunuz. Sadece iki dakikanızı alacak üyelik işlemi sırasında, çalışanların minimum düzeyde vakitlerini almak düşüncesi ile sadece birkaç bilgi isteniyor.

Bu bilgilerin girilmesi ve üyeliğin onaylanmasının ardından, size ait profil sayfanızda yapacağınız her güncelleme ve gireceğiniz her ek bilgi için G4B puanı kazanıyorsunuz. 1500 G4B puanı kazanan her üyeye ayrıca Gift4Biz Sürpriz Paketi gönderiliyor. G4B Ekibi, tüm ısrarlara rağmen bu sürpriz paketin içeriğini söylemiyor, paketin gerçekten bir sürpriz olduğunu ve üyelerini çok mutlu edeceğinden şüphe duymadıklarını belirtiyorlar.

“Üyelerimiz özel ve önemliler!”
Üyelerinin gerek G4B için gerekse markalar için çok önemli ve özel olduklarını belirten ekip, iş yaşamının yoğun ve yorucu temposu içerisinde, iş yerlerinde destekledikleri ve beğendikleri markaların ürünlerini herkesten önce deneme şansına sahip olan plaza çalışanları ile markalar arasındaki köprü olmayı hedefliyor.


“Plaza Çalışanlarını Uçuruyoruz!”
Alışılagelmiş ürün tanıtımları ve aktivitelerini geride bırakan bu yepyeni mecra, Aralık 2008 ortalarında devreye girecek çok iddialı bir başka kampanya ile de dikkat çekiyor. 2 ay içerisinde siteyi tavsiye ederek en çok plaza çalışanı arkadaşının üye olmasını sağlayan bir G4B üyesi, Newyork uçak bileti ve yanı sıra havaalanında limuzin ile karşılanma ve çok özel bir akşam yemeği kazanıyor.

Gift4Biz Hediye Paketleri de Size Özel

Size özel olarak hazırlanan ve özel kurye ile teslim edilen G4B paketleri de en az sistemin kendisi kadar plaza çalışanlarına özel. G4B logolu paketler, özenle hazırlanıyor ve yine G4B kurdeleleri ile hediye formatına getirilerek, masanıza kadar teslim ediliyor. Size ise heyecanla G4B paketini açmak ve içindeki birbirinden seçkin markaların ürünleri ile tanışmak.

Bir plazada çalışıyorsanız ve bunun ayrıcalığını daha iyi hissetmek istiyorsanız, hemen şimdi yapmanız gereken tek şey http://www.gift4biz.com/ a tıklamak ve G4B ailesine katılarak, hediyelerinizin keyfini çıkarmak.